Iedereen kan Agnihotra uitvoeren, ongeacht geloof, leeftijd, cultuur etc, omdat het een universele tool is. Echter is het belangrijk Agnihotra juist uit te voeren. Dit kan door een workshop te volgen. Volgt men geen workshop of heb ken je niet de juiste instructies, dan kan het juiste effect niet worden ervaren en heeft Agnihotra geen effect. Mail naar info@homatherapy.nl als u vragen heeft over de materialen of workshops.Pakket tot 10 kilo (inclusief doos) kosten €8,50  binnen Nederland. Verzending naar het buitenland worden aangetekend verstuurd.  Wilt u meer info over materialen stuur ons een mail.
Vooraf aan de bestelling betreffende alle producten op deze website lees onze disclaimer & voorwaardes onder aan deze pagina.

Agnihotra basisset € 68,=

Met de basisset kunt u na het volgen van een workshop direct starten met Agnihotra. In de basisset zitten de volgende onderdelen:

1 pyramide 
1 Agnihotra lepel 
1 schaaltje
1 pot ghee * 400 gram NIEUW
1 potje rijst      
1 kg cowdung      
1 mantra cd
1 pyramide standaard
Agnihotra basisset + kist €133,=

De handgemaakte houten koffeR is ideaal als je Agnihotra onderweg tijdens vakanties of reizen wil doen. In de basisset en kist zitten de volgende onderdelen.

1 pyramide 
1 Agnihotra lepel 
1 schaaltje
1 pot ghee * 400 gram NIEUW  
1 houten kist
2 deksels
1 potje rijst 
1 kg cowdung 
1 mantra cd

De onderstaande materialen zijn alleen los verkrijgbaar als aanvulling voor o.a Homa’ s buiten Agnihotra om.
Cowdung wordt vanaf 2 kg doos geleverd.

Koperen pyramide
€ 25,=
Agnihotra lepel
€ 4,75=
2 kg Cowdung €27,50=
Homa lepel klein
€ 2,75=
Homa lepel
€ 3,95=
Tong
€ 8,00
Ghee pot vanaf
€ 3,= tot € 8,=
Shri Yantra €13,50=
Ghee €8,50 / €11,50 / 1 liter emmer € 22,50
Rijst €2,75=
Mantra oefen CD €5,=
Homa Reiskoffer €70,=
Messenger of the sacred fire
€ 23,50=
Orion transmissions
€ 22,00=

DISCLAIMER-AGNIHOTRA MATERIALEN & WEBSITE PRODUCTEN
Agnihotra materialen zijn verkrijgbaar voor diegene die de zon opkomst / ondergang Agnihotra uitvoeren, zoals beschreven is in de Vedas en gegeven wordt vanuit de Homatherapy. Deze materialen zijn bestemd voor Homa processen gelinkt aan Homatherapy. Verkoop van alle producten ondersteunen het Homa therapy vrijwilligerswerk in Nederland. Het doel van deze website is het promoten van de teachings van Agnihotra en Homatherapy. Alleen voor dat doeleinde zijn materialen verkrijgbaar. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet passen van reeds aangeschafte Homatherapy producten van een andere organisaties. Pyramides worden alleen voor Homa’s verkocht en niet voor andere vuur processen.

* Onder voorbehoud /  materiaal kan afwijken van de foto.

ALGEMENE VOORWAARDEN.
Na ontvangst v.d. bestelling wordt de rekening per email verstuurd. Bestelling wordt geleverd na ontvangst betaling.  Ruilen mag binnen 3 dagen na ontvangst pakket. We nemen geen gebruikte/ geopende of  beschadigen materialen terug. Gebruikte materialen worden niet geruild.

De kwaliteit van onze producten wordt altijd gecontroleerd, echter kan het voorkomen dat de vorm en materiaal verschillen van vorige aankopen en / of foto materiaal.

Wij zijn niet aansprakelijk voor het zoek raken van pakketten door postlevering. We werken altijd met Track & Trace. Buiten NL wordt er altijd met verzekering gewerkt.

Homatherapy NL meldt nieuwe bestellingen aan op maandag / woensdag of vrijdag.