zelf1zijn

 

Agnihotra & HT Nederland

 

Beste bezoekers,

Welkom op de website van Homatherapy.nl
Deze website is een informatieve website over Homatherapy en Agnihotra
.
Het Agnihotraproces komt van de Ayurveda gezondheidsleer.
Op dit moment zijn we bezig met een vernieuwde website. Zodra deze online is zal dit bekend worden gemaakt op deze site en FB.

"You heal the atmosphere and the atmosphere heals you"


 Homa therapy Nederland

Vanaf April 2015 is Homa therapy officieel erkend in Nederland en wordt via deze website info verstrekt over Homa therapie en Agnihotra. 
In samenwerking met Ecovillage Brughu Aranya uit Polen is er in 2012 een start gemaakt om Homa therapie & Agnihotra in Nederland onder de aandacht te brengen. Brughu Aranya in Polen. Gedurende 2014 is er een NL talige folder uitgekomen door beide organisaties.


Om Homatherapy bekendheid te geven worden er workshops/ lezingen gegeven in ons Homa- onmoetingshuis. Zo is er ook de mogelijkheid om een complete "refuge" dag(en) te ervaren in de homasfeer. Draai een dag mee in het Homahuis met bijkomende "Homatherapy" mogelijkheden op het gebied van meditatie,vuren en gezondheid. Ook zijn er maandelijkse vuurmeditatie circles of satsangs voor kleine groepen mensen.


        

 

 

Wat is het Agnihotra?


Agnihotra is het helende basisvuur van Homatherapie. Het stamt uit de oude Vedische wetenschap van bio-energie, medicijn, landbouw en klimaatverandering. Agnihotra is het proces van zuivering van de atmosfeer en leefomgeving door middel van een vuur in een piramide van koper wat afgestemd is op het bioritme van zonsopkomst en ondergang. Het is een methode die de vervuilde planten, dieren en mensheid kan neutraliseren.Vervuiling is het grootste probleem van onze tijd en Homa therapie is de oplossing om onze atmosfeer, body en mind, landbouwvelden en waterbronnen te zuiveren. Alle vormen van leven op deze planeet ; de omgeving, land en tuinbouw, gezondheid, welzijn & geest van de mens, worden opgevuld met deze nieuwe energie en alles komt terug in balans.

Homa therapy Polen

Bhrugu Aranya Homa Farm Gemeenschap is een bloeiende internationale Ecovillage, de enige intentionele biologische boerderij gemeenschap in Polen. Op dit moment, 14 volwassenen en 4 kinderen wonen hier. Bewoners variëren in leeftijd 4 -64, en zijn een kunstenaars, genezers, schrijvers, filmmakers, musici, therapeuten, boeren, leraren en kruidendokters die leven in het dorp. Workshops worden aangeboden in de ayurvedische biologische landbouw, Kruiden voor genezing, Mandala Art Therapy, Sound Therapy, en nog veel meer.  Het filmpje geeft een kleine impressie van de omgeving van Brughu Aranya. Tevens heeft Brughu Arayna begin 2015 een nieuw filmpje gemaakt waar men dieper ingaat over het eco dorp en de functie van Agnihotra binnen het dorp.