Dhr Abhay samen met zijn vrouw,
dochter en kleinzoon tesamen met Dennis en Gillian van HT NL

Maak kennis met de nieuwste producten die een stap verder gaan dan biologische groente. Voedsel wat groeit in atmosfeer die gebalanceerd is, structurele voeding & aandacht krijgt gebaseerd op de oude Vedische kennis. Dat zijn de producten van Homa boer Abhay Mutalikdesai. Dhr Abhay is in India een zwaar gerespecteerd boer. Vele prijzen heeft hij mogen ontvangen doordat hij vandaag de dag werkt met de oude Vedische kennis van Homatherapy. Naast zijn beroep als boer is Dhr Desai  ook chemisch ingenieur. Zijn filosofie laat zien dat boeren nu een bestaan op kunnen bouwen met gezonde en eerlijke voeding zonder chemische toevoegingen.Hij werkt samen met de natuur. Proef het verschil en zie dat Homa producten je meer bieden op het gebied van gezond voedsel.

In Juni 2018 hebben we Dhr Abhay in Amsterdam geïnterviewd. Na dit gesprek is er een samenwerking gestart. Door Homa producten af te nemen geven we boeren in India de kans om weer een gezond landbouw bedrijf op te bouwen.
Dhr Abhay inspireert en heeft laten zien dan je op eenvoudige wijze gezonde voeding krijgt door simpelweg samen te werken met de natuur. En zelfs buiten India inspireren we mensen met goede en gezonde voeding.




WEGENS GROOT SUCCES IS OP DIT MOMENT DE TOTALE VOORRAAD OP!
Nieuwe bestelling kunnen doorgemaild worden. 03/01/2019

Een selectie van verkrijgbare producten

Het kan voorkomen dat sommige producten tijdelijk niet op voorraad zijn.
Dit zal bij de onderstaande producten aangegeven worden.
Levering neemt ongeveer 2 weken in beslag.

Basmati rijst 500 gram
€ 4,20=

Zwarte rijst 500 gram
€ 4,20=
Uitverkocht!

Zwarte rijst 500 gram
€ 4,20=
Uitverkocht!

Jaggery 200 gram
€ 2,75

Jaggery 500 gram
€ 4,20=
Uitverkocht

Zwarte rijst 500 gram
€ 4,20=
Uitverkocht

Zwarte Peper 50 gram
€ 2,50 =