Dit jaar viert Homatherapy NL haar 5 jarig bestaan. De afgelopen 5 jaar waren  geweldig. Er zijn intensieve samenwerkingen ontstaan met onze collega’s uit India, Duitsland, Polen en Australië. De afgelopen jaren hebben veel enthousiaste mensen bereikt op beurzen, festival, markten en workshops. Ze hebben kennis gemaakt met Agnihotra en Homatherapy. En daar gaan we in 2019 zeker mee door. Houdt de website in de gaten voor onze activiteiten.

Op de website zijn nu diverse linkjes geplaats met lectuur die te maken hebben met HT en Agnihotra. Ook hebben we de “Satsang nieuwsbrieven”gelinkt aan de website. Deze nieuwsbrieven zijn gestart door Shree Vasant. De documenten zijn Engelstalig.

Vanaf 2019 worden onze producten standaard geleverd met het bovenstaande logo op de standaard dozen.
Ons verpakking materiaal krijgt een vaste vorm waardoor er eenheid ontstaat voor alle Agnihotra materialen.

Stap voor stap krijgt onze marktkraam meer vorm. Als er vragen zijn dan kunt altijd conatc met ons opnemen

Homa food
producten

Spirosa 2019

Biologische
groente

Maak kennis met unieke voedingsproducten die vanaf heden via onze website verkrijgbaar zijn. Kijk snel op de HT marktkraam en lees meer over deze prachtige producten.
Homa producten worden structureel onderzocht. En het laat zien dat de voedingswaarde zelfs beter is dan biologische groente.

Afgelopen September waren we voor de 2e keer bij het Spiriosa festival in Brunssum.
Ook volgend jaar zijn we zeer waarschijnlijk weer op dit prachtige festival. Als bezoeker zeker de moeite waard.Neem een kijkje op de website van het festival en laat je inspireren voor volgend jaar.

Biologisch? Eindelijk zijn biologische groente wat voor zo’n 50 jaar geleden de standaard norm was. Ook jezelf voorzien van eigen groente was een groot goed. Steeds meer mensen worden afhankelijk van gezond en eigen voedsel.
Ben je van plan je eigen groentuin of  groente balkon te starten? Agnihotra en Homatherapy zorgen ervoor dat groente van beter kwaliteit worden. Hoe? Informeer naar de mogelijkheden en doe mee met een workshops rondom Agnihotra en
het effect in je leefomgeving.
Wil je echte Homa – producten proberen?
Kijk in onze marktkraam naar producten van onze collega’s.

Foto's ?

Ghee maken

Festivals

Stuur ons je ervaringen, feiten en foto’s door.We zijn zeer benieuwd naar ieders belevingen rondom Agnihotra.
Ook kun je ervaringen delen via Agnihotra NL of Homatherapy NL.

Wil jezelf ghee maken zorg en dan voor dat je biologische roomboter ( koe) hebt. Ook behoord deze ongezouten te zijn.
Ook via onze agnihotra materialen is Ghee verkrijgbaar.

Organiseer jij festivals en markten? Laat het ons weten. Wij zijn altijd op zoek naar mensen en organisaties die bewust-wording en gezondere leefomgeving supporten. Ook komen we op locaties met lezingen en workshops.