Mantra singing class in Zeddam

Op vrijdag 30 september  2022 organiseren Gillian en Dennis van Homatherapy Nederland / Mantra duo Om Shree weer een nieuwe avond wat in het teken staat van mantra zingen.
Deze avond wordt er in groepsverband mantras geleerd en gezongen.
De mantras die gehanteerd worden komen uit de Vedische kennis en zijn Sanskriet van taal.

Sanskriete taal is universele taal. Deze taal wordt gehoord door Rishis die door meditaties universele waarnemingen vertalen in o.a mantra’s, yantras, tantra etc. Het zingen van Sanskriet mantras legt een verbinding met de universele energie. De mantras die deze avond voorbij komen zijn omgezet in liederen voor meditatie en om in verbinding met jezelf en de groep te komen.

Voor deelname is geen kennis nodig. Het gaat vooral om in verbinding te komen met de universele connectie en deze te ervaren. Het zingen van mantras bevrijd de mind, omdat mantras specifieke energieën aanroepen die een werking hebben op ons als mens heeft dit een uitwerking. Mantra houden ons in het hier en nu.

De muzikale begeleiding gebeurt met Indiase harmonium, gitaar en meervoudige zang. Iedereen krijgt op deze avond de mantra’s op papier om mee te zingen.

Dit event vind plaats met een minimum van 7 personen en een max van 15 personen. De kosten van dit event zijn € 15,= per persoon.

De avond wordt gehouden bij Yoga van het Harts studio in Zeddam.
Het begint om 19 uur en duurt tot 21:15 uur met een 30 min uitloop om na te praten met elkaar voor diegeen die dat wil.

Je kunt je opgeven door te klikken op dit mailadres info@homatherapy.nl
Na opgave ontvang je verdere info over de avond zelf.Voor verder vragen neem contact op met het bovenstaande email adres.

Join the conversation

Blijf up-to-date

Schrijf je nu in voor de nieuws brief voor leuke actuele gebeurtenisen en nieuwe informatie.

Volg ons

Agnihotra Is Like Magic

06 22283523
info@homatherapy.nl

Wij verschepen wereld wijd

SHOPPING BAG 0