Agenda update 2022 – Agnihotra, Mantra & meer

Beste lezers en Agnihotra uitvoerders,

We zijn met een nieuwe agenda bezig voor de Agnihotra website. De aankomende dagen zal deze zichtbaar zijn voor jullie. Het najaar staat vol nieuwe onderwerpen met betrekking op Agnihotra, mantra avonden en ons concert van 3 December. In de de komende agenda staan events rondom het opfrissen van je Agnihotra kennis, online events, vragenuurtje en nieuwe mantra avonden. Sinds vorig jaar zijn we onder de vlag vanuit Homatherapy gestart met met het ” Om Shree mantra duo”. We verzorgen mantra singing classes en houden op jaarbasis concerten & gatherings om de helende effecten van mantras en Homa healing processen te verspreiden. Houdt onze agenda vooral in de gaten.

Onze nieuwsbrief volgt een dezer dagen. We hebben soms het idee dat veel mensen die onze mailing krijgen deze in de SPAM ontvangen.
Mocht je je ooit ingeschreven hebben check dan de SPAM box.
We zien elk jaar weer een groei in de interesse van Agnihotra. Dat komt doordat er steeds meer beweging komt op het aardse niveau met allerlei chaotische aspecten en mensen zoeken in die chaos een veilige en liefdevolle leefomgeving. Tussen alle chaos die gecreëerd wordt en de beeldvorming die we dagelijks zien op tv, krant, media etc is bestaat daadwerkelijk ruimte voor goede energieën die helpen bij herstel van deze chaotische tijd. Het Agnihotra proces is als Vedische tool voor deze huidige tijd juist daarom terug gekomen.

Binnenkort zullen we info uit boeken wat meer toelichten en laten zien. Wat veel mensen nog niet inzien is dat roem, geld, faam ( uiterlijk zaken waar we gehecht aan zijn) etc niet op oplossing bieden voor de omstandigheden waar we in zitten. Waar mensen behoefte aan hebben is een basis met een baken van veiligheid, liefde en kracht. Die basis is vanuit de vedische kennis terug gekomen in de vorm van Agnihotra.
Agnihotra helpt, ondersteunt, heelt, maar doet meer dan het oog laat zien. Zowel op spiritueel, maar ook wetenschappelijk niveau is deze eenvoudige tool een krachtige gereedschap die een baken neerzet van gebalanceerd energie. De omgeving krijgt de juiste energie die het nodig heeft. De natuur wordt energetisch in evenwicht gebracht. Probeer Agnihotra voor minimaal 14 dagen en ervaar het resultaat.

Houdt de website in de gaten en schrijf je in op onze nieuwe events. heb je vragen mail ons.
Groetjes van Gillian & Dennis

Join the conversation

Blijf up-to-date

Schrijf je nu in voor de nieuws brief voor leuke actuele gebeurtenisen en nieuwe informatie.

Volg ons

Agnihotra Is Like Magic

06 22283523
info@homatherapy.nl

Wij verschepen wereld wijd

SHOPPING BAG 0