Agnihotra as

alles over agnihotra as

homa as remedie

De genezende energie van het Agnihotra-vuur zit opgesloten in de as die achterblijft in de koperen piramide. Eenvoudige huismiddeltjes zijn door duizenden mensen over de hele wereld gebruikt om een ​​breed scala aan aandoeningen met succes te behandelen. Het is de enige bekende stof die de effecten van straling in het lichaam kan neutraliseren. Iedereen kan leren hoe hij zijn eigen Agnihotra-as kan maken en zijn eigen effectieve huismiddeltjes kan maken.

hoe maak je homa remedies

01.

Hoe bereid je as remedies

Om Agnihotra- remedies te bereiden, moet u Agnihotra eerst regelmatig uitvoeren op het exacte tijdstip van zonsopgang / zonsondergang. Dit wordt gedaan om de unieke potentie te verzekeren die in de as van het Agnihotra-vuur ligt. Deze as is de basisstof die nodig is voor de bereiding van alle Agnihotra- remedies. Deze remedies mogen nooit worden verkocht. Het zijn volksremedies die bedoeld zijn om thuis te worden bereid en vrijelijk te delen voor het welzijn van iedereen. Voor een optimale zuiverheid van Agnihotra-as die voor remedies wordt gebruikt, is het het beste om te baden en schone kleren aan te trekken voordat Agnihotra wordt uitgevoerd. Na het uitvoeren van Agnihotra, verstoor je de as niet tot de volgende Agnihotra-cyclus. Met andere woorden, na de avond Agnihotra, raak de as pas de volgende ochtend aan. Bewaar de Agnihotra-as in een natuurlijke container zoals glas, aardewerk of koper. Bewaar de as niet in plastic of een ander metaal dan koper.

02.

Agnihotra as poeder

Voordat u een remedie bereidt, moet u de as door een fijn gaas zeven. Met dit fijne poeder kunnen alle soorten remedies worden geproduceerd. Van agnihotra-as is aangetoond dat het pathogene bacteriën aanzienlijk vermindert, waardoor het inwendig opnemen van de as een uitstekende profylactische reactie is tegen ziekten. Het wordt aanbevolen om Agnihotra-as driemaal per dag oraal in te nemen om luchtvervuiling en milieutoxiciteit tegen te gaan en om zichzelf te beschermen tegen storende frequenties die kunnen voorkomen door microgolven, mobiele telefoons, computers, enz.

03.

Agnihotra as water

Agnihotra-as verhoogt de alkaliteit van het water aanzienlijk en is dus een uitstekende bestrijder tegen alle soorten ziekten, ziekten en kwalen, die gedijen in een zuur systeem. De as zit vol met Prana en alle micronutriënten die nodig zijn om een perfecte gezondheid te bevorderen. Voor een dagelijkse gezondheidstonic, samen met water oraal innemen. Om Agnihotra-aswater te bereiden, neemt u het aspoeder dat u al hebt gezeefd en mengt u een volle theelepel as per liter water. Roer en laat rusten. Bewaar het water in een glazen of keramisch vat, niet in metaal of plastic. Drink minstens drie keer per dag. Je kunt ook een paar handenvol as in je bron of watertank doen. Studies hebben aangetoond dat door simpelweg Agnihotra-as aan water toe te voegen, het tot leven komt en de pH in een alkalische toestand brengt.

04.

Agnihotra-zalf

Combineer ghee (geklaarde boter) met Agnihotra-as. Ghee heeft speciale transporteigenschappen om het medicijn naar de exacte locatie van de ziekte te brengen. Meng een deel Agnihotra-poeder met negen delen ghee per gewicht in een geschikte pot voor het bereiden van zalf. Uitwendig te gebruiken bij brandwonden, droge huidziekten, etc. en inwendig voor hartpatiënten.

05.

Agnihotra-crème:

Combineer een deel ghee met drie delen zuiver bron- of bronwater op basis van volume en kneed samen met de handpalm in een vat van zuiver koper. Giet overtollig water weg dat niet door de ghee wordt opgenomen en voeg weer drie delen nieuw water toe aan de ghee. Herhaal hetzelfde proces 15 keer. Combineer vervolgens een deel Agnihotra-poeder met negen delen water-ghee-mengsel in een pot die geschikt is voor het maken van zalven om Agnihotra Cream te produceren. Gemaakt voor uitwendig gebruik.

06.

Agnihotra Inademing:

Meng een theelepel Agnihotra-aspoeder in een kop kokend water en meng vervolgens eventuele extra kruiden of etherische oliën die u bij de inademing wilt gebruiken. Bedek je hoofd met een dikke handdoek en houd je gezicht recht boven de kom, terwijl je de damp diep inademt. Blijf gedurende ten minste 5 minuten langzaam diep in de longen ademen. Houd na voltooiing het lichaam warm en het hoofd bedekt totdat het haar droog is.

Blijf up-to-date

Schrijf je nu in voor de nieuws brief voor leuke actuele gebeurtenisen en nieuwe informatie.

Volg ons

Agnihotra Is Like Magic

06 22283523
info@homatherapy.nl

Wij verschepen wereld wijd

SHOPPING BAG 0