Iedereen kan Agnihotra uitvoeren, ongeacht geloof, leeftijd, cultuur etc, omdat het een universele tool is. Echter is het belangrijk Agnihotra juist uit te voeren. Dit kan door een workshop te volgen. Volgt men geen workshop of heb ken je niet de juiste instructies, dan kan het juiste effect niet worden ervaren en heeft Agnihotra geen effect. Mail naar info@homatherapy.nl als u vragen heeft over de materialen of workshops. Pakket tot 10 kilo (inclusief doos) kosten €8,50  binnen Nederland.
Verzending naar het buitenland worden aangetekend verstuurd.  Wilt u meer info over materialen stuur ons een mail.
Vooraf aan de bestelling betreffende alle producten op deze website lees onze disclaimer & voorwaardes onder aan deze pagina.

Below is a video about the complete Agnihotra basic set. If you want to start with Agnihotra this set contains all the materials for Agnihotra.

Hieronder is een video van de Agnihotra basisset. Deze set is compleet samengesteld als je gaat starten met Agnihotra en bevat alle materialen die nodig zijn.

Hier ist ein video uber das Agnihotra set. Diesen set is komplet für anfänger von Agnihotra.

English
Video about the Agnihotra starterset  
€ 70,=

Nederlandse 
Video over de Agnihotra 
basisset 
€70,=

Deutsche
Video über das Agnihotra starterset
€ 70,=

Agnihotra set + kist €139,=

De handgemaakte houten koffer is ideaal als je Agnihotra onderweg tijdens vakanties of reizen wil doen. In de basisset en kist zitten de volgende onderdelen. De houten kist bevat de basisset. 

1 pyramide 
1 Agnihotra lepel 
1 schaaltje
1 pot ghee * 350 gram  
1 houten kist
2 deksels
1 potje rijst * NIEUW 
1 kg cowdung 
1 mantra cd

De onderstaande materialen zijn alleen los verkrijgbaar als aanvulling voor Homa’ s buiten Agnihotra om. Cowdung wordt vanaf 2 kg doos geleverd. Dit doen we om zo verzend en materiaal kosten te verlagen voor zowel de klant als gebruik van materialen.

2 kg Cowdung €27,50=

Agnihotra lepel
€ 4,75= UITVERKOCHT

Tong
€ 8,00

Homa lepel klein
€ 2,75=

Homa lepel
€ 3,95=

Koperen pyramide
€ 25,=

Ghee pot vanaf
€ 3,= tot € 8,=

Shri Yantra €13,50=

Ghee €10, - 350 gram

Mantra oefen CD €5,50=

Homa Reiskoffer €75,=

Messenger of the sacred fire
€ 25,=

Orion transmissions
€ 23,00=

DISCLAIMER-AGNIHOTRA MATERIALEN & WEBSITE PRODUCTEN
Agnihotra materialen zijn alleen verkrijgbaar voor diegene die de zon opkomst / ondergang Agnihotra uitvoeren, zoals beschreven is in de Vedas en gegeven wordt vanuit de Homatherapy. Onze materialen zijn bestemd voor Homa processen gelinkt aan Homatherapy. Verkoop van alle producten ondersteunen het Homa therapy vrijwilligerswerk in Nederland. Het doel van deze website is het promoten van de teachings van Agnihotra en Homatherapy. Alleen voor dat doeleinde zijn materialen verkrijgbaar. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet passen van reeds aangeschafte Homatherapy producten van een andere organisaties. Pyramides worden alleen voor Homa’s verkocht en niet voor andere vuur processen.

* Onder voorbehoud /  materiaal kan afwijken van de foto.

ALGEMENE VOORWAARDEN.
Ivm met beperkte aanvoer en vele aanvragen komt het voor dat de bestelling wat langer op zich laten wachten. We doen ons best de bestellingen zsm te leveren. 

Na ontvangst v.d. bestelling wordt de rekening per email verstuurd. Bestelling wordt geleverd na ontvangst betaling.  De rekening dient binnen 3 werkdagen betaald te zijn. Anders vervalt de bestelling.
Ruilen mag binnen 3 dagen na ontvangst pakket. We nemen geen gebruikte/ geopende of  beschadigde materialen terug. Gebruikte materialen worden niet geruild.


De kwaliteit van onze producten wordt altijd gecontroleerd, echter kan het voorkomen dat de vorm en materiaal verschillen van vorige aankopen en / of foto materiaal. 

Wij zijn niet aansprakelijk voor het zoek raken van pakketten door postlevering. We werken altijd met Track & Trace en via een vast koeriersbedrijf die pakketten ophalen  en binnen NL aan de klant bezorgen. Buiten NL wordt er altijd met verzekering gewerkt. 

Homatherapy NL verzendt 3x per week bestellingen.
Dit gebeurd op maandag , woensdag en vrijdag.