AGNIHOTRA MATERIALEN

Ontdek hoe je Agnihotra alleen kunt uitvoeren! Deze oude piramide-wetenschap kan een revolutie teweegbrengen in uw leven. In korte tijd leer je de eenvoudige maar exacte methode om Agnihotra voor te bereiden en uit te voeren. Met oefenen ervaar je binnen een paar dagen de heilzame effecten van de genezende branden in je eigen huis, tuin of balkon.

Op deze pagina leert u hoe u Agnihotra moet uitvoeren en hoe u zelf de benodigde materialen kunt voorbereiden. Klik hier om Agnihotra-benodigdheden te kopen

Agnihotra-materialen:
1.) Koperen piramide:
Voor Agnihotra is een koperen piramide van voorgeschreven grootte vereist. De specifieke geometrie van de getrapte piramide werkt als een generator voor de resonantie die op het exacte moment van Agnihotra wordt gecreëerd. Piramides zijn door de moderne wetenschap in het laboratorium getest en er is aangetoond dat ze krachtige genezende effecten hebben, waaronder afname van radioactiviteit, productie van negatieve ionen en verbeterde immuunsystemen van levende organismen.

2.) Gedroogde koeienmest:
Dit is de belangrijkste brandstofbron voor de Agnihotra-brand. Koemest is een zeer geneeskrachtige stof. In alle oude culturen, zoals de inheemse Indianen van Noord- en Zuid-Amerika, Scandinaviërs, Aziaten en Afrikanen, worden koemesttoepassingen gebruikt voor een verscheidenheid aan aandoeningen. Van koeienmest is ook aangetoond dat het werkt als een neutralisator van radioactiviteit en antimicrobiële eigenschappen heeft. Het is natuurlijk het beste dat de koeienmest wordt verzameld van koeien die op een biologische boerderij zijn grootgebracht en die puur gras, hooi en granen eten – niet van fabriekskoeien. Je kunt hier gedroogde biologische koeienmest kopen.

3.) bruine rijst:
Voor Agnihotra moeten ongekookte, ongebroken stukjes rijst, bij voorkeur biologische hele bruine rijst, worden gebruikt. Als de rijst wordt gebroken, kan de chemische analyse van beide stukken hetzelfde zijn, maar de subtiele energiestructuur is verbroken en daarom zou het niet moeten worden gebruikt voor het genezende vuur van Agnihotra, stelt de oude wetenschap van bio-energie. De rijstkorrels zullen worden gebruikt als offer aan het vuur gedurende de exacte tijd van Agnihotra.

4.) Ghee (geklaarde boter):
Doe pure, ongezouten, onvervalste boter van koemelk in een pan en breng het op laag vuur langzaam aan de kook. Verwijder de witte substantie die naar boven stijgt en gooi deze weg. Zeef de vloeistof door een fijne zeef. Wat er doorheen gaat, is ghee. Bewaar de ghee in een bakje. Het hoeft niet te worden gekoeld. Let op: ghee mag alleen 100% pure koeienghee zijn en niet van een andere diersoort. Nogmaals, ghee heeft ook ongelooflijke geneeskrachtige eigenschappen en wordt al duizenden jaren gebruikt in de wetenschap van Ayurveda in tal van medicinale preparaten.

5.) Agnihotra Tijdschema:
Agnihotra wordt elke dag precies bij zonsopgang en zonsondergang beoefend. Alleen op deze twee tijdstippen is het mogelijk om de vloed van levensondersteunende energieën die van de zon komen op te vangen en deze te gebruiken ten behoeve van alle levende wezens. Als je de exacte timing mist, is het geen Agnihotra en zal het krachtige genezende effect ontbreken. U kunt uw eigen Agnihotra zonsopgang / zonsondergangtijden berekenen door deze site te bezoeken en uw exacte locatie in te voeren.
Er is ook een app gemaakt voor de iPhone- en Android-telefoons, iAgnihotra genaamd, die kan worden gebruikt om exacte timings voor Agnihotra te berekenen.

iAgnihotra-app voor iPhone en iPad

iAgnihotra-app voor Android-apparaten

Zet het vuur op:

- Leg een klein stukje koeienmest op de bodem van de piramide.

- Breek drie stukken koeienmest en schik ze op een driehoekige manier zoals op de afbeelding.

- Breek een smal, langer stuk koeienmest waarmee je het vuur gaat aansteken

Breng Ghee aan en bereid je voor op licht:

- Smeer ghee op de binnenkant van de stukken koeienmest in de piramide.

- Pak je lichtere stuk en bedek beide kanten met een dun laagje ghee.

Bereid het rijstaanbod voor:

- Neem ongeveer een theelepel rijstkorrels en doe ze in je offerschaal.

- Verwijder eventuele gebroken korrels uit de schaal.

- Verdeel je rijst in twee porties en bedek ze met een dun laagje ghee.

Bereid het rijstaanbod voor:

- Neem ongeveer een theelepel rijstkorrels en doe ze in je offerschaal.

- Verwijder eventuele gebroken korrels uit de schaal.

- Verdeel je rijst in twee porties en bedek ze met een dun laagje ghee.

Steek het vuur aan:

- Steek uw puntige aansteker ongeveer 3 tot 4 minuten voor de Agnihotra-tijd aan.

- Voeg indien nodig ghee toe met je koperen lepel om het vuur te voeden.

Voer Agnihotra uit

- Een paar seconden voor het exacte tijdstip van Agnihotra zoals aangegeven op uw urenstaat, neemt u de eerste portie rijst binnen de vingertoppen van uw rechterhand.

- Reciteer op het exacte tijdstip de Mantra en voeg de eerste portie rijst direct na de eerste “Swaha” toe. Voeg de laatste portie toe na de tweede “Swaha”.

- Nadat de mantra's zijn uitgesproken en het rijstoffer is gegeven, is het het beste om het vuur niet te verstoren, vanwege het samenspel van subtiele energieën. Vermijd indien mogelijk het verplaatsen van de piramide tot de volgende keer dat je je voorbereidt op Agnihotra.

- Ontspan in een staat van meditatie en maak uw hoofd leeg, in ieder geval totdat het vuur zichzelf dooft. Adem diep in terwijl de spanning wegglijdt en de genezende effecten van het vuur op hun hoogtepunt zijn.

mantra voor Agnihotra

Morning Agnihotra Mantra:

sooryáya swáhá, sooryáya idam na mama:
prajápataye swáhá, prajápataye idam na mama

Evening Agnihotra Mantra:

agnaye swáhá, agnaye idam na mama
prajápataye swáhá, prajápataye idam na mama

Geniet van de effecten van Agnihotra!

Na het uitvoeren van Agnihotra, mediteer of ontspan en probeer de gedachten uit je hoofd te laten verdwijnen. Adem diep in en laat de spanningen uit je lichaam en geest glijden.

Je kunt in ieder geval in stilte blijven zitten totdat het vuur vanzelf dooft. Verzamel de as (bij de volgende Agnihotra) en bewaar deze in een bak van aardewerk, glas of hout. Bewaar Agnihotra-as NIET in een bak gemaakt van plastic of andere metalen dan koper of goud. Agnihotra-as kan worden gebruikt als meststof voor planten of voor het maken van volksmedicijnen voor dieren en mensen. In Zuid-Amerika wordt het “wonderas” genoemd. Hier vindt u meer informatie over hoe u uw eigen Agnihotra Ash Medicines kunt maken.

Een groter vuur met meer gedroogde koeienmest versterkt de genezende effecten en produceert een grotere hoeveelheid genezende as.

Hoe maak je gedroogde koeienmest:

Als je je eigen gedroogde koeienmestkoekjes voor Agnihotra wilt maken, moet je eerst een goede bron van grasgevoerde mest van gezonde koeien vinden.

Vorm na het verzamelen van de verse mest platte pannenkoekachtige pasteitjes en laat ze in de zon drogen op een raamhor of vergelijkbaar materiaal. Bewaar de droge mestpasteitjes voor dagelijks gebruik.

Blijf up-to-date

Schrijf je nu in voor de nieuws brief voor leuke actuele gebeurtenisen en nieuwe informatie.

Volg ons

Agnihotra Is Like Magic

06 22283523
info@homatherapy.nl

Wij verschepen wereld wijd

SHOPPING BAG 0