Binnen Nederland vertegenwoordigen wij dit Indiaase vrouwen project.
Onze producten worden fairtrade samengesteld en er is een directe lijn met de organisatie in  India.Bent u als particulier of ondernemer geinteresseerd in onze producten neem dan contact met ons via info@homatherapy.nl. De producten van Rosecircles zijn zeer uniek omdat er van elk handgemaakte kleding stuk of quilt maar 1 model van is. Als u een product aanschaft dan ben u in het bezit van een uniek product met een eerlijk verhaal.Ook komen wij bij u thuis met dit aanbod, om zo het verhaal en de producten bekend te maken onder de mensen.

Vrouwen helpen vrouwen.
” Door het genereren van werk voor vrouwen, die normaliter in slechte levensomstandigheden leven en weinig toekomstperspectief hebben, door producten die zij met liefde maken en verkopen aan vrouwen die een comfortabeler leven leiden wordt er een cirkel gemaakt waar iedereen baat bij heeft. Dat is het doel”. Ons doel is om deze cirkels te creëren over de hele wereld om zodoende de kwaliteit van leven te verbeteren voor duizenden vrouwen en kinderen. We nodigen je uit om een juiste wending te geven aan levens van vrouwen die in armoede leven.

Hoe kan jij het verschil maken?
1. Koop een product van ” Rose Circles” voor jezelf of een vriendin.
2. Organiseer een vrouwen bijeenkomst.
3. Verspreid de info over de “Rose Circles” met bekenden.

Deze Indiase vrouwen maken prachtige handgemaakte kleding in betere en gezondere leef en werk omstandigheden. De producten die de dames maken variëren van roosjes, sjaals, kante kleding, tasjes, quilts, etc. Het project wordt geleidt door Anne Godfrey.

Spreekt jou dit project aan en zou je meer info willen ontvangen dan kun je contact opnemen met via ons email adres: info@homatherapy.nl.
Ben je winkeleigenaar dan is er ook een mogelijkheid voor wholesale mogelijkheden.

Samen maken we het verschil !