Shree Vasant vertelt over Agnihotra. Er zijn meerdere videos waar hij vertelt over de werking hiervan. Shree Vasant is de grondlegger van Agnihotra buiten India. Shree begon zijn reis in Amerika. Vanuit Amerika zette hij zijn reis door naar zuid – Amerika, Europa en andere wereld delen. Ook Shree was in de jaren 70 in Nederland en begon zijn reis naar Duitsland etc. 
In het boek “Messenger of the sacred fire” staat dit prachtig beschreven.  

 

Collega Bruce Johnson legt uit hoe je een Agnihotra vuur uitvoert. Het zien van deze video voldoet niet aan het volledige proces, omdat bepaalde achtergrond info en handelingen niet uitgelegd worden.

Our Homa friends and colleges Karin Maria and Ann Godfrey give a seminar about Agnihotra for a group of Indian ladies in Tapovan India. Both ladies are living for many years in India and support the Homatherapy work in india. 

Homatherapy Polen heeft een prachtige video over het ecodorp en Homatherapy werk. 
Eigenaar Jarek en zijn vrouw Parvati zijn meer dan 20 jaar geleden begonnen met de opzet van het Ecodorp. Op dit moment wordt het Centre of Light gebouwd. Een prachtige retreat centrum met kamers, seminar ruimtes, restaurant en meer. 

Frits Ringma ( eigenaar van de Om Shree Dam boerderij ) in Australie. Van origine komt Frits uit Nederland en woont al meer dan 25 jaar samen met zijn vrouw Lee op de Homaboerderij. 

Monika Koch is een pioneer vd werking van het as remedie.
Ze geeft veel handige tips over hoe je het kunt toepassen.