Wat is agnihotra?

alles was je moet weten over agnithotra

wat is agnihotra

Agnihotra is een helend vuur uit de oude wetenschap van Ayurveda. Het is een proces van het zuiveren van de atmosfeer door middel van een speciaal geprepareerd vuur dat dagelijks bij zonsopgang en zonsondergang wordt uitgevoerd. De gunstige effecten van Agnihotra helpen stress te verminderen, de algehele gezondheid te verbeteren en meer energie te geven. Dit eenvoudige maar krachtige hulpmiddel wordt over de hele wereld gebruikt door mensen uit alle lagen van de bevolking met verbluffende resultaten die helpen hun leven te transformeren en de planeet te genezen.

Waar komt agnihotra van vandaan​

Agnihotra is afgeleid van de Veda's, een oeroude kennis die in het Sanskriet is opgetekend. Sanskriet is een sterk ontwikkelde en complexe taal en de moeder van alle Indo-Europese talen. De informatie in de Veda's is naar verluidt geopenbaarde kennis, die duizenden jaren mondeling werd doorgegeven voordat het werd opgenomen in de geschreven versie van het Sanskriet in een later tijdperk, rond 1500 voor Christus. Duizenden jaren geleden werd de ingewikkelde fysica van ons universum beschreven in de Veda's, zelfs tot een exacte beschrijving van het atoom. Er werden methoden gegeven om hogere bewustzijnstoestanden te bereiken, in harmonie met de aarde te leven en technieken om de atmosfeer te zuiveren. Het is uit deze hoeveelheid kennis dat de oude wetenschap van vuurzuivering zijn oorsprong vindt. In die oudheid werden speciale vuurceremonies uitgevoerd door vele oude culturen over de hele planeet, waaronder de Hopi Native Americans, Mayans, Shamans of Siberia. Agnihotra is de hervonden vuurwetenschap die kan worden uitgevoerd door iedereen uit elke levensloop.

Hoe werkt Agnihotra?

Het vuur wordt voorbereid in een kleine koperen piramide van specifieke grootte en vorm. Bruine rijst, gedroogde koeienkoekjes en ghee (geklaarde ongezouten boter) zijn de stoffen die worden verbrand. Precies op het moment van zonsopgang en zonsondergang worden de mantra's gesproken en wordt een klein offer van rijst en ghee aan het vuur gegeven.

In de tijd van Agnihotra worden enorme hoeveelheden energie verzameld rond de koperen piramide. Er wordt een magnetisch veld gecreëerd dat deze levengevende kracht van de zon gebruikt en een genezende bioresonantie creëert die de atmosfeer zuivert van verontreinigende stoffen en schadelijke straling neutraliseert. De resulterende atmosfeer geeft voeding en voedsel aan alle levensvormen. Een positief patroon wordt gecreëerd door iemand die Agnihotra doet, louter door zijn / haar prestaties. Een van de belangrijkste elementen van Agnihotra is het uiten van Sanskriet-mantra's wanneer het vuur wordt uitgevoerd. Sanskriet is een taal van pure vibratie die nooit de moedertaal van enige cultuur is geweest. Wanneer de Sunrise / Sunset-mantra's worden gezongen, wordt er een resonantie gecreëerd binnen de piramide die door het vuur de atmosfeer in wordt geduwd

Effecten of Agnihotra

De mensheid heeft nu meer dan ooit een hulpmiddel nodig dat kan helpen om de atmosfeer te zuiveren, puur voedsel te verbouwen dat niet verontreinigd is door verontreinigende stoffen en om terug te keren naar een staat van balans en harmonie met onze medemensen en onze Moeder Aarde. Agnihotra is het helende instrument om dit te bereiken.

De transformerende effecten van Agnihotra zijn gedocumenteerd in tal van wetenschappelijke studies, persoonlijke ervaringen en getuigenissen over de hele wereld. Het is een helende tool die iedereen kan gebruiken, ongeacht ras, geloof of religie. Er zijn studies uitgevoerd naar de gunstige effecten op het plantenleven, de menselijke gezondheid, atmosferische zuivering en op het gebied van psychotherapie.

Hieronder staat een lijst met slechts enkele van de effecten die door Agnihotra worden getoond. Deze lijst is zeker niet uitputtend: • Vermindering van stress en spanning in de geest • Vernieuwt hersencellen, revitaliseert de huid en zuivert het bloed. • Produceert grote hoeveelheden negatieve ionen die de atmosfeer voeden. • Neutraliseert pathogene bacteriën • Rook van Agnihotra heeft het tegenovergestelde effect van alle andere soorten rook. Wanneer het wordt ingeademd, komt het in de bloedbaan terecht en verbetert het de bloedsomloop, is het een tonicum voor het zenuwstelsel en brengt het het lichaam in een staat van harmonie. zien daadwerkelijk groei, communicatie enz. Planten krijgen voeding uit de Agnihotra-atmosfeer, worden gelukkig en groeien goed. • Net zoals Agnihotra-piramidevuur voeding geeft aan planten, verschaft het hetzelfde voor mensenlevens en dieren. • Wanneer Agnihotra wordt uitgevoerd, wordt de Agnihotra-rook verzamelt deeltjes schadelijke straling uit de atmosfeer en neutraliseert op een heel subtiel niveau hun radioactieve effect. Niets wordt vernietigd, alleen veranderd • Een aura-energieveld wordt gecreëerd rond planten tijdens Agnihotra. Zo worden planten sterker en ziekteresistent. • Als de vlam uitdooft, wordt de energie opgesloten in de resulterende as. Deze as wordt gebruikt voor het bereiden van verschillende volksmedicijnen.

Blijf up-to-date

Schrijf je nu in voor de nieuws brief voor leuke actuele gebeurtenisen en nieuwe informatie.

Volg ons

Agnihotra Is Like Magic

06 22283523
info@homatherapy.nl

Wij verschepen wereld wijd

SHOPPING BAG 0